GBF

GREEN BEAT FITNESS

VALMENTAJA

ANTTI ALA-LAURINAHO

Antti Ala-Laurinaho Green Beat Fitness

Olen valmentanut päätoimisesti vuodesta 2014 saakka onnistujia aina elämäntapamuutoksen tekijöistä tavoitteellisempiin treenaajiin ja fitnessurheilijoihin. Valmennukseni on kokonaisvaltaista, sillä jokainen hyvinvoinnin osa-alue on vuorovaikutuksessa toisiinsa. Tämän olen käytännössä todistanut satojen asiakkaiden kohdalla.

Yksi intohimoni on ihmisen mieli ja siellä piilevä voima. Ajattelumme, tunteemme sekä alitajuiset uskomuksemme vaikuttavat dramaattisesti siihen, millaisia tuloksia saamme hyvinvoinnissa tai elämässämme yleensä. Siksi optimaaliset tulokset vaativat aina ulkoista sekä sisäistä työtä. Täyden vastuun ottamista itsestä ja sitä kautta vapautumista. Pystyt siihen, mihin päätät ja uskot pystyväsi. Katso täältä "salaisuuteni"...

Urheilu ja itseni haastaminen on kulkenut kanssani koko elämän. Nuoruudessa kilpailin sm-tasolla pikamatkoilla ja 3-loikassa, josta muistona muutama sm-mitalikin. Vuodesta 2010 saakka olen omistautunut tavoitteelliselle kuntosaliharjoittelulle, jonka kohokohta on vuoden 2019 suomenmestaruus classic bodybuildingissa.​ Lisäksi pääsin edustamaan Suomea lajin MM-kisoissa Arabiemiraateissa. Olen kilpaillut myös men's physiquessa, classic physiquessa ja lisäpainoleuanvedossa.

Jos olet kiinnostunut tavoitteellisesta kuntosaliharjoittelusta ja atleettisesta kehosta, aineenvaihduntaystävällisestä painonpudotuksesta, henkisestä suorituskyvystä ja paremmasta stressinhallinnasta, niin olen valmentaja sinua varten!

Lue lisää valmennuksesta.