GBF

GREEN BEAT FITNESS

MIRA TOLVANEN

HOITOLA GREEN BEAT

Image by Evie S.

Haluatko

tasapainoisemman ja stressittömämmän olon?​

kasvohoidon rentouttavalla hieronnalla?

vinkkejä luonnonmukaiseen kauneudenhoitoon ja hyvinvointiin?

tsemppiä, itsevarmuutta ja uusia näkökulmia treeniin?

Olen toiminut kauneudenhoitoalalla yli 10 vuotta. Kosmetologin ammatin lisäksi olen ekokampaaja, lähihoitaja ja personal trainer. Työskentelytapani on intuitiivinen ja luonnonmukainen.

Työnkuvaani kuuluu mm. kasvohoidot, rentouttavat hieronnat, personal training ja poseerausvalmennukset bikini fitness -kisaajille.

Vuosien päämäärätietoisen treenaamisen kautta sukelsin syvemmälle hyvinvoinnin maailmaan ja olen testannut rajojani bikini fitnessin MM-kisoissa saakka. Haluan oman kokemukseni avulla auttaa muita saavuttamaan unelmiaan todeksi.

Asiakaspalaute

"Miran kokonaisvaltainen energia/vyöhyketerapiahoito on ollut aivan huikea kokemus. Miran tapa hoitaa intuitiivisesti ja kokonaisvaltaisesti on hyvin ainutlaatuista, jollaista en itse ollut aiemmin kokenut. Itse hakeuduin Miran hoitoon muutaman mutkan kautta mutta koen, että minun oli tarkoitus löytää juuri Mira hoitamaan minua.

Oma tilanteeni hoitojen alussa oli hyvin hankala ja monilta osin komplisoitunut. Tapasin Miran hoitojen alussa niin, että aloitimme keskustellen ja Mira tutki kehoani intuitiivisesti ja minua kuulostellen. Miran näkemykset ja kysymykset tilanteestani, kehoni vaivoista ja niiden mahdollisista alkujuurista olivat aivan oikeat ja lähdimme energia/vyöhyketerapiahoitoihin fokusoiden juurikin näitä ongelmakohtia. Pian kuitenkin hoito muuttui enemmän kokonaisvaltaisemmaksi vielä. Tapasimme Miran kanssa 4-5 kertaa ja hoidot syvenivät ja vahvistuivat joka kerta. Miran hoidot tuntuivat kehossa selkeänä energiana ja lämpönä ja hoitojen jälkeen oli hyvin rentoutunut ja levollinen olo.

Miran hoidot olivat erittäin voimakkaita ja oikeastaan heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen koin, että erilaiset vaivat alkoivat helpottaa. Itselläni on krooninen migreeni ja pian Miran hoitojen alettua huomasin, että migreenit helpottivat. Oli uskomaton olo, kun huomasi, että nyt ei pää enää särje. Samaan aikaan moni muukin vaiva ja olo alkoi helpottaa. Nyt 4kk myöhemmin ihmettelen edelleen, että miten pääsin niin monista migreenilääkkeistä eroon. Kiitos Miran hoitojen ja tuen.

Miran kokonaisvaltainen hoito on ollut erittäin hyvä kokemus. Voin lämmöllä suositella Miran tapaa hoitaa ja ottaa ihminen sellaisenaan ja kokonaisena vastaan. Miran positiivinen ja maanläheinen tapa kohdata ihminen on ollut myös ihana kokemus ja toivon, että moni muukin ihminen löytää Miran hoidot."

-Mari

"Mira palvelee asiakkaansa yksilöllisesti ja kiireettä. Miran hellässä huomassa saa tuntea olevansa ainutkertainen ja tärkeä. Miran hoitolassa on levollinen ja rentouttava ilmapiiri. Toivottavasti pian taas nähdään. :) "

-Päivi

Hinnasto

Kasvohoito 60-90 min                            60-90 

Kulmien kestovärjäys                                    25 €

Ripsien kestovärjäys                                     25 €

Kulmien hennavärjäys                                       €

Intialainen päähieronta 30 min                    35 

Stressi pois! -hieronta 60-90 min           60-90 

Vyöhyketerapia 60-90 min                     60-90 

Personal training 60-90 min                  60-90 €

Poseerausvalmennus 60min                         40 €

Löydät minut osoitteesta Eerikinkatu 37.

Tervetuloa!