GBF

GREEN BEAT FITNESS

FITNESSKISAVALMENNUS

TEAM GREEN BEAT

Tarjoamme kokonaisvaltaista kisavalmennusta Suomen Fitnessurheiluliiton kisaajille lajeihin bikini fitness, wellness fitness, body fitness, classic bodybuilding, classic physique ja men's physique.

Antti on Suomen Fitnessurheiluliiton virallinen valmentaja ja classic bodybuildingin suomenmestari vuodelta 2019 sekä vastaa tiimin kisavalmennusten toteuttamisesta. Hän on kilpaurheillut koko elämänsä ja nuoruusvuosilta löytyy muutama sm-mitali yleisurheilustakin. Vuodesta 2010 hän on omistautunut tavoitteelliselle kuntosaliharjoittelulle ja kilpailukokemusta löytyy kaikista miesten fitnesslajeista: classic bodybuilding, classic physique ja men's physique. Mielen valjastaminen tavoitteeseen on yksi valmentajan lempi aiheista. Lue siitä lisää täältä!

Mira innostui kisaamisesta miltei 5-kymppisenä ja on kisannut kahdeksan kertaa sen jälkeen. Kisamatkat ovat ulottuneet kahdesti MM-kisoihin ulkomaille asti. Nuoruuden yleisurheilu- ja tanssiharrastuksen kautta hän on päätynyt punttien pariin. Vuodesta 2016 treeni on ollut kovempaa ja tavoitteellista. Useamman kisakokemuksen jälkeen Mira opastaa poseerauksissa naisvalmennettavia ja mentoroi kisaajia onnistumisiin.

Valmennus on hyvä aloittaa vähintään vuosi ennen kilpailua, jotta yhteistyö ehtii hioutua tositoimia varten. Kisadieetti ja -valmennus ovat kovaa työtä vaatien molemmin puolista luottamusta sekä valmennettavan hyvää tuntemista.

"Antti on hyvin omistautunut valmentaja, josta huokuu vankka tietämys ja kokemus. Hänen kanssaan voi puhua muustakin, kuin treenaamisesta. Myös aidosti kuunteleva korva sekä huumorintajua löytyy."

 

Reino Huuskonen, Classic Physique, yleisen sarjan SM4. ja tulokkaiden SM2.

Valmennukseen sisältyy

Harjoittelun ja ravinnon jatkuva ohjelmointi

Yhteydenpito & seuranta (Google Drive, s-posti, Whatsapp)​​

Valmennusyhteisö insider-materiaalilla

Vähintään yksi tapaaminen kuukaudessa

Tiimin järjestämä toiminta

Hinta kehityskaudella 199 €/kk

1 tapaaminen kuukaudessa

Hinta kisadieetillä 274 €/kk

2 tapaamista kuukaudessa

Mahdollisuus ottaa lisää yhteisiä tapaamisia valmennuksen tueksi (75 €/kerta). Tapaaminen voidaan käyttää treeniin, posetreeniin tai kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi liittyvään valmennukseen. Treenitapaamiset toteutetaan Turun Well Gymillä, jonne valmennettava maksaa sisäänpääsyn (10 €). 

"Antti on helposti lähestyttävä ammattilainen, joka näkee valmennettavan kokonaisuutena. Intohimo valmentamista kohtaan sekä halu kehittyä paremmaksi välittyy herkästi. Antti on ennenkaikkea pohdiskeleva ongelmanratkaisija, jonka osaamiseen voi luottaa. Valmennettava tulee nähdyksi ja kuulluksi."

 

Satu Vesala, Valmentaja

Ole rohkeasti yhteydessä ja kerro tavoitteistasi! 

YHTEYSTIEDOT

Meillä käy myös Smartum, Eazybreak, Edenred ja ePassi!

Hintoihin sisältyy alv 24%.

Pidätämme oikeuden palvelujen ja hintojen muutoksiin.

Tietosuojaseloste

Green Beat Fitness -päämaja:

Eerikinkatu 37, Turku, Finland