GBF

GREEN BEAT FITNESS

ETÄVALMENNUS

Green Beat Fitness -etävalmennus sopii sinulle, jos olet itsenäinen treenaaja ja haluat kehittää fysiikkaasi kokeneen valmentajan avulla. Sinulla ei tarvitse olla kisatavoitteita, mutta oikeaa asennetta ja motivaatiota on hyvä löytyä - haluat kehittyä ja laittaa itsesi likoon!

Green Beat Fitness Antti Ala-Laurinaho

Kuva: Alexander Store

Haluatko

polttaa rasvaa ilman, että poltat lihasta ja teet hallaa aineenvaihdunnallesi?
 
kasvattaa lihasta ja kehittää fysiikkaasi niin, että painonnousu olisi mahdollisimman laadukasta etkä keräisi turhaa ylimääräistä vyötäröllesi?
 
oppia, miten tavoitteellisessa fysiikan kehittämisessä periodisoidaan rasvanpolton, ylläpidon ja lihaskasvun välillä pitkällä aikavälillä?
 
kehittää treeniälyäsi ja oppia toteuttamaan yksittäisiä ohjelmia yhä tuloksekkaammin? Oppia treenaamaan riittävän kovaa ja etenemään oikein harjoitusohjelmassa?
 
toteuttaa tavoitteellista ravitsemusta joustavasti, helposti sekä herkullisesti oman budjettisi ja ajankäyttösi mukaan?
 
parantaa stressinhallintataitoja ja palautumistasi? Tukea kokonaisvaltaista hyvinvointia, hormonitasapainoa sekä kehittää henkistä suorituskykyäsi?

Lean & Mean 365 Valmennus, Antti Ala-Lau

"Antti on hyvin omistautunut valmentaja, josta huokuu vankka tietämys ja kokemus. Hänen kanssaan voi puhua muustakin, kuin treenaamisesta. Myös aidosti kuunteleva korva sekä huumorintajua löytyy."

 

Reino Huuskonen, Classic Physique, yleisen sarjan SM4. ja tulokkaiden SM2.

Valmennukseen sisältyy

Tavoitteiden & esitietojen kartoitus Zoomissa/livenä

 

Henkilökohtainen harjoitusohjelma​ & ravintosuunnitelma sekä niiden päivittäminen edistymisen mukaan

Yhteydenpito & seuranta (Step2Fit-sovellus, Google Drive, s-posti, Whatsapp)​​

Hinta 125 €/kk

täysin etänä

199-274 €/kk

1-2 tapaamista

Mahdollisuus yhteisiin tapaamisiin normaalisti (75 €/kerta) tai etänä (50 €/kerta). Tapaaminen voidaan käyttää treeniin tai kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi liittyvään valmennukseen. Minimikesto 4 kuukautta.

"Antti on helposti lähestyttävä ammattilainen, joka näkee valmennettavan kokonaisuutena. Intohimo valmentamista kohtaan sekä halu kehittyä paremmaksi välittyy herkästi. Antti on ennenkaikkea pohdiskeleva ongelmanratkaisija, jonka osaamiseen voi luottaa. Valmennettava tulee nähdyksi ja kuulluksi."

 

Satu Vesala, Valmentaja

Lean & Mean 365 Valmennus, Antti Ala-Lau

Saat keskittyä 100-prosenttisesti laadukkaaseen tekemiseen, kun valmentaja vastaa suunnitelmistasi ja seuraa edistymistäsi. Valmennukselliset päätökset tehdään yhteisymmärryksessä ja vallitsevaan elämäntilanteeseen sopiviksi. 

 

Kovat tulokset vaativat aina aikaa ja sitoutumista, eikä mikään ei tule ilmaiseksi! Optimaalisella tekemisellä voidaan kuitenkin nopeuttaa prosessia ja välttää kehitystä haittaavat sudenkuopat. Tavoitteellinenkin tekeminen voi olla rentoa ja joustavaa. Tarvitaan tasapainoa.

Image by Oliver Augustijn

Ravintovalmennus

Valmennukseen kuuluu oleellisesti myös ravintovalmennus. Muodostamme sinulle tavoitteeseen, arkeen ja budjettiisi sopivan ruokavaliorungon, jota voit noudattaa haluamallasi tarkkuudella.

 

Ateriavaihtoehtoja on useita ja ohjeilla muokkaat jokaisesta ateriasta mieluisen. Toiveesta rakennan lisää aterioita ja muokkaan runkoa edistymisen sekä vaatimusten mukaan.

 

Ruokavalion teemana voi olla mikä tahansa tilanteeseen sopiva vaihtoehto aina vähähiilihydraattisen ja ketogeenisen eri variaatioista tasapainoisempiin ja korkeahiilihydraattisempiin malleihin.

Pelkkä ravintovalmennus 93 €/kk

Minimikesto 3 kuukautta

Yksittäiset ohjelmat

Harjoitusohjelma

Ruokavalio

Henkilökohtaisesti suunniteltu harjoitusohjelma kuntosalille. Mahdollista yhdistää myös kotitreenejä. On suositeltavaa ottaa valmennuskertoja ohjelman läpikäymiseksi (75 €/kerta)

Henkilökohtaisesti suunniteltu ruokavalio tavoitteesi tueksi. Sisältää alkukartoituksen Zoomissa/livenä. Ei sisällä ravintovalmennukseen liittyvää seurantaa tai ohjeiden päivittämistä edistymisen mukaan.

79 €

149 €

Eivät sisällä valmennukseen kuuluvaa yhteydenpitoa, seurantaa tai päivityksiä.

Green Beat Fitness Antti Ala-Laurinaho

Ole yhteydessä ja kerro toiveistasi! Sovitaan aika tarkemmalle haastattelulle ja suunnitellaan yhdessä tulevaa. Laadin jaettuun valmennuskansioon kaiken materiaalin, jonka mukaan lähdet toteuttamaan treeniä ja ravitsemusta.

 

Edistymisen ja muuttuvien vaatimusten mukaan päivitämme ohjeita. Olemme yhteydessä s-postilla ja Whatsappilla sekä sovimme halutessasi yhteisiä treenejä kalenteriin lisäpalveluna.

Kysy rohkeasti lisää!